Coronavirus:  Veelgestelde vragen

Het Coronavirus heeft zich wereldwijd verspreid. We bevinden ons daardoor in een nieuwe en ongekende situatie waarvan niemand weet hoe lang deze nog gaat duren. Veel is onduidelijk en er zijn ook heel veel vragen.

Hieronder kunt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden vinden. Deze informatie is gebaseerd op de kennis van vandaag. De realiteit van morgen kan snel anders zijn. Via deze website blijft u op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Staat uw vraag er niet tussen, stuur ons dan een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.

We hopen natuurlijk van wel, al dan niet in afgeslankte vorm (“JVA Lite”). We zijn daarbij afhankelijk van Duinrell, onze andere partners en de bevoegde instanties. De veiligheid en gezondheid van de kinderen (en van onszelf) staat voorop. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Hier hebben we helaas nog geen antwoord op. Zodra meer bekend is over de zomervakantie en de maatregelen die dan gelden zullen wij dit zo snel mogelijk communiceren. Wij hopen omstreeks 1 juni met een update te komen.

Op dit moment is de inschrijving voor alle weken gesloten. Wanneer het JVA vakantieproject alleen in afgeslankte vorm (“JVA Lite”) door kan gaan, zullen er minder kinderen dan gebruikelijk kunnen deelnemen. Mocht blijken dat er bijvoorbeeld door annulering plaatsen beschikbaar zijn, dan kan de inschrijving worden heropend.

We vragen u om even te wachten totdat er meer zekerheid is. Wilt u nu toch al annuleren, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden en betaalt u annuleringskosten.

Bij annulering vóór maandag 29 juni 2020 worden de kosten van deelname, onder inhouding van een bedrag van € 10,00 aan annuleringskosten, gerestitueerd. Bij annulering op of na maandag 29 juni 2020 vindt geen restitutie plaats.

Als het JVA vakantieproject 2020 niet doorgaat, krijgt u daarvan per e-mail bericht. In dat geval zullen de reeds betaalde kosten van deelname van uw kind(eren) volledig worden gerestitueerd.