Algemene Voorwaarden 2018-07-01T14:50:24+00:00

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn aangepast per 28 februari 2018.

Wij hebben onze Algemene Voorwaarden aangepast:

  1. Zwemmen
  1. Het kind krijgt daags tevoren te horen wanneer er gezwommen zal worden. Op maandag wordt niet gezwommen.
  2. Kinderen t/m 7 jaar (Kleuters en Mid 1) gaan niet zwemmen. Voor hen wordt een vervangende wateractiviteit georganiseerd.
  3. Kinderen vanaf 8 jaar (Mid 2, Mid 3 en Tieners) met een zwemdiploma gaan bij mooi weer één keer per week zwemmen in het buitenbad. Ook gaan zij één keer zwemmen in het Tikibad.
  4. De snelle glijbanen in het Tikibad zijn voor de kinderen van Mid 2 verboden terrein. De X-treme is voor alle kinderen verboden terrein.
  5. Indien bij inschrijving is opgegeven dat het kind geen zwemdiploma heeft of niet mag zwemmen, zal JVA zich inspannen om het kind, gedurende de tijd dat de eigen groep zwemt, te plaatsen in een andere groep.
  6. Indien het kind in de periode na de inschrijving maar vóór voor de aanvang van het project toch het zwemdiploma-A heeft behaald, dan kan dit tot uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van het JVA-vakantieproject aan de kinderadministratie worden doorgegeven.
  7. Tot uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van het JVA-vakantieproject kan nog aan de kinderadministratie worden doorgeven dat het kind wél mag zwemmen. Daarna is deze wijziging niet meer mogelijk.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden als PDF bestand te openen.