Omdat het programma voor 2019 nog niet bekend is, laten we het programma van 2018 hier nog even staan. 

Programma 2018

Week 1:
Het 45e project is begonnen! Natuurlijk gaan we deze verjaardag van JVA alle drie de weken uitgebreid vieren met een heleboel grote en kleine feestjes.

We trappen het project af met een geweldige week waarin weer veel plezier te beleven valt. Onze oude vertrouwde JVA-activiteiten zullen natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar kun je weer lekker in het bos spelen en natuurlijk doen we sport en spel.  De tenten staan klaar om je van je creatieve kant te laten zien bij toneel, muziek en handvaardigheid.

Met de oudere kinderen gaan we deze week natuurlijk weer survivallen. Weet jij de overkant droog te halen? Voor de jongste kinderen staat er een gave show op het programma en misschien ga je wel het bos in. Wij hebben er nu al zin in!

Week 2:
Yes! Themaweek! Ook in de themaweek gaan we natuurlijk flink feestvieren en zal ook de jaarlijkse strijd om zoveel mogelijk munten te verzamelen niet ontbreken. Wij zijn erg benieuwd! Uiteraard kan deze week niet afgesloten worden zonder de bekendmaking van de themaweekwinnaars! Welk team zal dit jaar de overwinning in de wacht slepen? Rood, oranje, geel, groen, blauw of paars?

Deze week zal net als elk jaar de tienernacht plaatsvinden. Durf jij te blijven slapen bij JVA? Wij zijn nu al benieuwd welke stoere tieners de race tegen de klok durven aan te gaan om te kunnen ontsnappen aan de JVA-spoken!

Er lopen deze week weer een hoop rare figuren door het park die de jongste kinderen het hemd van het lijf zullen vragen in ruil voor de welverdiende JVA munten. Gaan jullie ze allemaal vinden?
Weten de bloemen alle schatten te vinden en de dieren alle harten te veroveren?

Week 3:
JVA zit er al bijna op. Gelukkig hebben we nog één laatste feestweek te gaan! Misschien ga je wel lekker het bos in met de allerkleinsten. Of ga je helemaal los bij handvaardigheid, sport, muziek, toneel of spel? Wij zijn benieuwd! Het kan, zoals altijd bij JVA, alle kanten op, maar één ding is zeker: bij JVA blijft het feest!