Programma

JVA is jarig!
Deze zomer viert JVA haar 50e verjaardag. We zijn daarom druk bezig een extra bijzonder programma voor jullie voor te bereiden. Hieronder alvast een voorproefje…

Week 1
Op 10 juli luiden wij de start van de zomervakantie in met de eerste week JVA. Deze week zit vol met klassieke JVA-activiteiten.
Natuurlijk gaan we elke week weer lekker knutselen, sporten, muziek maken, toneelspelen en dansen.
Arie Safari komt weer terug met zijn spectaculaire show voor de allerkleinsten. De oudere kinderen mogen lekker door de modder kruipen bij de survival.
Speciaal voor onze verjaardag komt er dit jaar in week 1 ook een extra bijzondere show voor alle deelnemers van JVA.


Week 2 (themaweek)
Natuurlijk mag de traditionele themaweek niet ontbreken met ons sprookjesachtige jubileumjaar.
Van een oud-deelnemer krijgen wij een prachtig boek cadeau waarmee sprookjes tot leven zullen komen. We hopen vooral de stoere helden en heldinnen, of prachtige prinsen en prinsessen tegen te komen en hopen dat ons feestje niet wordt verstoord door kwaadaardige heksen en tovenaars.
Mocht een vuurspuwende draak zich nog laten zien, dan hoeven we in ieder geval niet bang te zijn want de brandweer is deze week namelijk ook van de partij met een activiteit.
Ook in deze week zal er weer een speciale jubileumshow zijn!


Week 3
En dan zullen we alweer aankomen bij de laatste week JVA van dit jaar. Ook van deze week zullen we weer een feestje maken!
Circasso komt ook dit jaar weer terug om jullie de beste circuskunstjes te leren. Kun jij lopen op een evenwichtsbalk, koord of bal? Of misschien feestelijk jongleren met ballonnen, vlaggetjes of gebaksborden?
Ook zullen er deze week door sommige leeftijdsgroepen zelf mooie aandenkens aan JVA worden bedrukt.

Hopelijk kijken jullie net zo uit naar onze 50e verjaardag als wij!