Programma

Er wordt hard gewerkt aan het programma voor 2020.
(tot die tijd laten we het oude programma zien)

Programma 2019

Week 1:
Hoera! JVA is begonnen! Natuurlijk beginnen deze week onze oude vertrouwde JVA-activiteiten weer. Je kunt lekker knutselen bij Hava, en ook bij Muziek en Toneel kun je van je creatieve kant laten zien. Natuurlijk hebben we ook weer Sport en Spel en kun je je lekker uitleven in de duinen en in het bos.

Natuurlijk staat voor de oudere kinderen deze week ook de survival weer op het programma. Voor de kleintjes komt een oude bekende terug om weer een leuke show te geven. Wij kunnen niet wachten!

Week 2:
Jippie het is themaweek! Deze week gaan we met elkaar op avontuur. Dit jaar moet je in de themaweek zo veel mogelijk munten verzamelen om op wereldreis te kunnen gaan. De week sluiten we natuurlijk af door bekend te maken welk team het meest van de wereld heeft ontdekt.

Ook hebben we deze week de Tienernacht weer. De Tieners mogen zowel ’s nachts, als overdag met de kleintjes op zoek naar wat vreemde figuren.
Deze week hoeven we ook niet bang te zijn voor ongelukken, want gelukkig gaan sommige kinderen precies leren wat ze moeten doen als er iets aan de hand is.

Week 3:
De laatste week van JVA 2019 is alweer begonnen. Gelukkig staat er nog één week vol leuke activiteiten op het programma. De kleintjes gaan lekker rekken, strekken en ontspannen. Voor de andere groepen staan een paar hele stoere activiteiten op het programma. De politie komt een bezoekje brengen en we gaan een paar prachtige kunstwerken maken.
Daarna zit ons 46e project er helaas alweer op. Maar gelukkig is het zo ver nog lang niet!