Programma

Op dit moment werkt de projectleiding keihard aan het programma voor deze zomer. Zodra het programma bekend is wordt dat hier gepubliceerd.
Tot zolang laten we voor de beeldvorming nog even het programma van vorig jaar staan.

Week 1

Hoera! JVA is begonnen! Natuurlijk beginnen deze week onze oude vertrouwde JVA-activiteiten weer. Je kunt lekker knutselen bij Hava, en ook bij Muziek en Toneel kun je van je creatieve kant laten zien. Uiteraard hebben we ook weer Sport en Spel en kun je je lekker uitleven in de duinen en in het bos.

Voor de oudere kinderen staat deze week traditiegetrouw de survival weer op het programma. Voor de kleintjes komt een oude bekende terug om weer een leuke show te geven. Wij kunnen niet wachten!

Week 2

Helaas dit jaar geen themaweek, maar wel weer een week vol leuke activiteiten! Ook deze week gaan de oudere kinderen weer survivallen. Voor de jongere kinderen staan er heel veel spellen klaar in het spellenparcours. Deze week hoeven we ook niet bang te zijn voor ongelukken, want gelukkig gaan sommige kinderen precies leren wat ze moeten doen als er iets aan de hand is. De oudere kinderen krijgen deze week een speciale activiteit rondom het thema 75 jaar vrijheid.

Week 3

De laatste week van JVA 2020 is alweer begonnen. Gelukkig staat er nog één week vol leuke activiteiten op het programma. De kleintjes gaan lekker dansen. Voor de andere groepen staan een paar hele stoere activiteiten op het programma. Zij gaan een paar prachtige kunstwerken maken. En deze week gaan er groepen ook midgetgolfen.

Daarna zit ons 47e project er helaas alweer op. Maar gelukkig is het zo ver nog lang niet!