Fotobeleid

Tijdens het JVA-vakantieproject kan voor informatieve en/of promotionele doeleinden beeldmateriaal worden gemaakt waarop het kind te zien is. Bij inschrijving kan de ouder van het kind:

  1. toestemming verlenen voor het maken, openbaar maken en verspreiden van beeldmateriaal van het kind via de officiële JVA kanalen, zoals sociale media en de openbare website, voor promotionele doeleinden en in het besloten fotoalbum dat uitsluitend met een wachtwoord toegankelijk is voor ouders van deelnemende kinderen en medewerkers van JVA;
  2. toestemming verlenen voor het maken en openbaar maken van beeldmateriaal van het kind in het besloten fotoalbum dat uitsluitend met een wachtwoord toegankelijk is voor ouders van deelnemende kinderen en medewerkers van JVA;
  3. toestemming weigeren voor het maken, openbaar maken en verspreiden van beeldmateriaal van het kind.

De gemaakte keuze geldt voor de duur van het hele vakantieproject en kan vóór maandag 17 juni 2024 worden gewijzigd. Daarna is wijziging niet meer mogelijk.

Ouders die bij inschrijving ermee hebben ingestemd dat er beeldmateriaal van hun kind(eren) mag worden gemaakt, krijgen toegang tot het besloten fotoalbum.