Leiding gezocht

Heb jij zin in een te gekke zomer en lijkt het je leuk om kinderen te begeleiden tijdens een vakantieproject op Duinrell als groepsleiding of activiteitenleiding? Ben je ervaren in het begeleiden van kinderen, ben je enthousiast en creatief?

Schrijf je dan nu in bij de Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten!

Er wordt gebruik gemaakt van een digitaal inschrijfformulier, zowel voor nieuwe leiding als voor oud leiding.
Nieuwe leiding wordt na ontvangst van het inschrijfformulier uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Wat
In de zomer kinderen begeleiden tijdens een vakantieproject (zie ook het kopje vakantieproject op deze site) op Duinrell als groepsleiding of activiteitenleiding.

Wanneer
Het vakantieproject wordt gehouden van 22 juli t/m 9 augustus 2019.

De kinderen geven zich op voor 1, 2 of 3 weken en komen dan dagelijks (van maandag t/m vrijdag) naar Duinrell. Als groepsleiding of activiteitenleiding begin je dus ’s ochtends en ga je ’s middags weer naar huis. Je kan 1, 2 of 3 weken komen werken. Onze voorkeur gaat uit naar leiding die minimaal 2 weken kan werken.

Wie
Om leiding te worden bij JVA moet je tijdens het vakantieproject minimaal 18 jaar zijn. Het is gewenst dat je enige ervaring hebt met het begeleiden van kinderen. Verder is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht.

Een werkdag
`s Ochtends worden de kinderen in twee etappes vanuit heel Den Haag door JVA-bussen opgehaald en naar Duinrell gebracht. Op Duinrell volgen de kinderen onder leiding van twee groepsleiders een vooraf opgesteld rooster. Aan het eind van de dag worden alle kinderen wederom in twee etappes met de JVA-bussen naar huis gebracht.

Opstapleiding
Alle kinderen worden in twee etappes vanuit heel Den Haag met speciale JVA-bussen ’s ochtends opgehaald en ’s middags weer thuisgebracht. Als groepsleiding kun je je opgeven om de kinderen van en naar Duinrell in de bus te begeleiden. Als opstapleiding werk je in de A-etappe van 8:15 uur tot 15:45 uur. In de B-etappe werk je van 9:30 uur tot 17:00 uur. Je kan naar huis als alle kinderen door hun ouders zijn opgehaald. Eenmaal op het JVA-terrein aangekomen wordt je groepsleiding.

Groepsleiding
Als groepsleiding leid je met z’n tweeën een groep van ongeveer 28 kinderen. Je krijgt een rooster voor de gehele week met Duinrell-attracties, JVA-activiteiten (sport, spel, muziek, handvaardigheid en toneel), speciale activiteiten en natuurlijk zwemmen. Als groepsleiding is het je taak ervoor te zorgen dat het binnen je groep gezellig is, dat de groep overal op tijd aanwezig is en je eventuele probleempjes oplost. In de A-etappe werk je van 8:45 uur tot 15:00 uur en in de B-etappe van 10:00 uur tot 16:15 uur. ’s Morgens wacht je de kinderen op bij het JVA-terrein en ’s middags loop je met een busgroep mee naar de bus. Als de bus weg is kun je lekker naar huis.

Activiteitenleiding
Alle groepen krijgen per week 1 uur toneel, sport, spel, muziek en handvaardigheid. De activiteitenleiding verzorgt met z’n tweeën gedurende 3 weken het programma van een van deze activiteiten. Aan dit programma, aangepast aan elke leeftijdsgroep, moet je zelf invulling geven. Hierbij krijg je ondersteuning vanuit de stichting en er wordt een brainstormavond en een instructiedag georganiseerd. Voor elke activiteit is een budget beschikbaar. Je werkt elke dag van 9:20 uur tot 16:00 uur. Laat de boel netjes achter en loop met een busgroep mee naar de uitgang. Als je bus is vertrokken, kun je ook lekker naar huis.

Extra
Wanneer je het kan regelen met je school kun je studiepunten verdienen voor je studie (dit geldt bijvoorbeeld voor studies zoals SPH, PABO en de HALO). Je dient dan minimaal 80 uren voor ons gewerkt te hebben. Wij geven hier, na een goede inzet tijdens het vakantieproject, een verklaring voor af.

Contract en Loon
Je krijgt een contract ter ondertekening. In dit contract zijn de arbeidsvoorwaarden en het aantal uur dat je per week werkt vastgelegd.
Behoudens acute situaties, dienen tandarts- of doktersbezoek en andere afspraken, waardoor men tijdens werktijd afwezig zal zijn, minstens een maand voor aanvang van het project bekend te zijn. Dit geldt ook voor afspraken op de instructiezondag en de evaluatieavond.
Bij ziekte worden twee wachtdagen in acht genomen. Men dient thuis te zijn i.v.m. de controle van de Arbo-dienst.
Het salaris dat je ontvangt betreft het minimum loon dat de Stichting JVA na afloop van het project naar je overmaakt.

Salarisinformatieformulier 2019
Indien je bent aangenomen en deze zomer komt werken, dien je het salarisinformatieformulier 2019 in te vullen en met een kopie van je paspoort (alle bladen met informatie) of ID-kaart (voor- en achterkant) op te sturen naar:

Leiding administratie JVA
Postbus 65711
2506 EA DEN HAAG

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar de projectleiding.