Werken bij JVA

Inschrijven als groepsleiding

Leiding gezocht
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons een fantastische vakantie voor kinderen willen creëren. Lijkt het je leuk om een, twee, of drie weken lang bij te dragen aan een fantastisch zomervakantieproject voor kinderen?  Lees dan hieronder wat jij voor ons kunt betekenen!

Het project 2024 vindt plaats van 15 juli t/m 2 augustus:

Week 1: 15 t/m 19 juli
Week 2: 22 t/m 26 juli
Week 3: 29 juli t/m 2 augustus

Groepsleiding (vanaf 18 jaar)
Als groepsleiding ben je met z’n tweeën verantwoordelijk voor een groep kinderen. Je krijgt een rooster voor de hele week met daarin de JVA-activiteiten (sport, spel, muziek, handvaardigheid en toneel), diverse Duinrell-attracties en speciale activiteiten.

Als groepsleiding is het je taak ervoor te zorgen dat het binnen je groep gezellig is, dat de groep overal op tijd aanwezig is en je eventuele probleempjes oplost.

Hoe ziet een dagje JVA er voor groepsleiding uit?
Groepsleiding werkt in twee etappes: in de A-etappe werk je van 8:45 uur tot 15:00 uur en in de B-etappe van 10:00 uur tot 16:15 uur. ‘s Morgens wacht je op de kinderen op het JVA-terrein. Daarna ga je het park in, waar je het rooster volgt. Op het midden van de dag lunch je samen met de kinderen bij een van de attracties. Aan het eind van de dag loop je met de kinderen terug naar de bus. Als de bus weg is, kun je lekker naar huis.

Om als groepsleiding voor ons te kunnen werken, dien je tenminste 18 jaar oud te zijn.

Inschrijven als groepsleiding

Activiteitenleiding (vanaf 18 jaar)
Alle groepen krijgen per week 1 uur toneel, sport, spel, muziek en handvaardigheid. De activiteitenleiding verzorgt met z’n tweeën het programma van een van deze activiteiten. Je geeft samen met je partner invulling aan de inhoud van dit programma. Ter ondersteuning organiseert de stichting een brainstormavond en een instructiedag. Je bedenkt voor elke leeftijdsgroep een programma.

Je werkt elke dag van 9:20 uur tot 16:00 uur. Rond 12:00 uur is het mogelijk om met het hele activiteitenteam te lunchen en gezellig met elkaar te kletsen. Aan het eind van de dag ruim je de werkruimte op en loop je met een groep mee naar de bus. Zodra de bus weg is, mag je naar huis.

Om als activiteitenleiding voor ons te kunnen werken, dien je tenminste 18 jaar oud te zijn.

Inschrijven als activiteitenleiding

Opstapleiding
Alle kinderen worden in twee etappes vanuit heel Den Haag met speciale JVA-bussen ’s ochtends opgehaald en ’s middags weer teruggebracht. Groepsleiding kan zich opgeven om de kinderen van en naar Duinrell in de bus te begeleiden. Als opstapleiding werk je in de A-etappe van 8:15 uur tot 15:45 uur. In de B-etappe werk je van 9:30 uur tot 17:00 uur. Eenmaal op het JVA-terrein aangekomen, ga je als groepsleiding verder. ’s Middags kun je naar huis als alle kinderen door hun ouders zijn opgehaald of zelfstandig naar huis zijn vertrokken.

Vrijwilligers (vanaf 15 jaar)
Vrijwilligers kunnen op een rustige manier kennismaken met ons project. In principe zijn vrijwilligers vliegende keepers, die ingezet kunnen worden waar wij extra handjes nodig hebben. We proberen tijdens een kennismakingsgesprek de vrijwilligers zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we kunnen proberen een programma voor ze op te stellen met activiteiten die zij leuk vinden. Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Misschien voeg je je dan wel een paar dagen bij een groepje, of misschien kan je de kinderen wel helpen met hun knutselwerkjes tijdens handvaardigheid! Voor ieder wat wils! Om als vrijwilliger aan de slag te kunnen, moet je tenminste 15 jaar oud zijn.

Inschrijven als vrijwilliger

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in!
Heeft één van bovenstaande functieomschrijvingen je enthousiast gemaakt? dan rest je maar één ding: je inschrijven voor JVA!
Je kunt je tijdens het project één, twee of drie weken bij ons aansluiten. De voorkeur gaat wel uit naar mensen die twee of meer weken beschikbaar zijn.

Heb je vragen over ons project? Dan kun je ons gemakkelijk bereiken door ons een mail te sturen. 
Ons e-mailadres is projectleiding@jvadenhaag.nl

VOG
Om leiding te worden bij JVA is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. Wij starten in mei met het aanvragen van deze documenten.

Studiepunten
Sommige opleidingen, zoals SPH, PABO en HALO, bieden ruimte om buiten de opleiding studiepunten te verdienen. Wij faciliteren deze mogelijkheid graag. Wij geven hier, na goede inzet tijdens het vakantieproject, een verklaring voor af.
Wil je weten of jouw opleiding deze optie biedt? Neem dan contact op met je coördinator.

Contract
Je krijgt een arbeidscontract ter ondertekening. Dit gebeurt op de zondag voorafgaande aan het project.